Επιστροφές

Στον ιστότοπο e-xroma.gr έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή/επιστροφή της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την εταιρεία courier στην απόδειξη παραλαβής.

Έχουμε φροντίσει ώστε oι συσκευασίες μας να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες φθοράς ή καταστροφής των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους.

Ελέγξτε προσεκτικά την παραγγελία σας και εάν κάποιο προϊόν φτάσει σε εσάς ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας επισυνάπτοντας φωτογραφίες, που αποδεικνύουν το ελάττωμα, την καταστροφή ή το λάθος της παραγγελίας.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@e-xroma.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site. Εάν η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή θα σας σταλεί μέσω e-mail μια ετικέτα αποστολής/επιστροφής. Προϊόντα που τυχόν επιστραφούν χωρίς προηγούμενο αίτημα επιστροφής στο info@e-xroma.gr δεν θα γίνονται δεκτά.

Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση του e-xroma.gr δε θα παραλαμβάνονται.

Δεν γίνονται δεκτά επιστροφής προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Προϋποθέσεις

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή/επιστροφή , τα επιστρεφόμενα προϊόντα σας θα πρέπει:

  • να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση, που τα παραλάβατε,
  • να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,
  • να φέρουν όλες τις ταμπέλες του κατασκευαστή,
  • να είναι στην αρχική τους συσκευασία
  • να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.ο.κ.).

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@e-xroma.gr για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την πολιτική επιστροφών.

Ελαττωματικά προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος e-xroma.gr αποστάλθηκαν ελαττωματικά, κατεστραμμένα ή λάθος προϊόντα τότε το e-xroma.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Επιστροφές χρημάτων

Αφού παραλάβουμε και εξετάσουμε την επιστροφή του προϊόντος σας , σύμφωνα με όσα ισχύουν παραπάνω, θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων γίνεται αποδεκτή. Εάν ναι, θα σας επιστραφούν άμεσα με τον τρόπο πληρωμής που τα είχατε καταθέσει.

Υπαναχώρηση – Ακύρωση

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή ή ακύρωση της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του e-xroma.gr, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 10 ευρώ (5 ευρώ για την αποστολή και 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ, ποσό το οποίο δεν χρεώνεται κατά την παράδοση με την προϋπόθεση πως δεν θα γίνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης). Αν η παραγγελία δεν έχει σταλει και η ακύρωση γίνει εντός 24 ωρών τότε δεν υπάρχει επιβάρυνση.
Για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό 5 ευρώ (για την επιστροφή προϊόντος).

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιεγράφηκαν παραπάνω.

Σημείωση: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αναπαράγουμε με ακρίβεια την εμφάνιση των προϊόντων. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε ευθύνη για μη σωστή παρουσίαση χρωμάτων. Διαφορετικές ρυθμίσεις στις οθόνες υπολογιστών, μπορεί να έχουν επίδραση στην εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων.

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι ίσως πάρει λίγο χρόνο, ώστε η τράπεζά σας να εμφανίσει τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο